banner



Alex Velea Si Antonia - Antonia si Alex Velea se pot casatori, in sfarsit. Afla ...

Alex Velea Si Antonia - Antonia si Alex Velea se pot casatori, in sfarsit. Afla .... Unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz, cel format de antonia si alex velea, trece la un nou nivel. Alex velea, amintiri din copilărie, alături de cei doi băieţi ai lui, în platoul observator: Iată detalii despre custodia copilului antoniei. Artistul a făcut anunțul pe contul de instagram, unde a publicat și poza cu inelul pe degetul viitoarei sale soții, pentru că…. Antonia și alex velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care admiratorii lor au avut ocazia să o urmărească îndeaproape în toți acești ani.

Alex velea a fost cel care a dat anunțul postând o fotografie cu antonia, vizibil emoționată, și inelul de logondă. Antonia a zis da de aici și până la căsător Mai mult decat atat, el ii vede pe velea si antonia drept un model pozitiv si viseaza sa aiba o relatie pe viitor la fel ca a lor. Dar cine sunt, de fapt, parintii lui? Alex velea a fost cel care a spus lucrurilor pe nume.

Antonia și Alex Velea vor fi rivali într-o competiție - YVE.ro
Antonia și Alex Velea vor fi rivali într-o competiție - YVE.ro from yve.ro
Alex velea cu antonia sunt exemplul meu de cuplu modern. Alex velea și antonia sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi se iubesc de foarte multă. Antonia și alex velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care admiratorii lor au avut ocazia să o urmărească îndeaproape în toți acești ani. Cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Zi emoționantă pentru antonia și alex velea. Emoțiile au atins cote maxime, antonia a plâns, iar alex a postat pe instagram o poză în care aleasa inimii lui poartă inelul de logodnă. Alex velea, amintiri din copilărie, alături de cei doi băieţi ai lui, în platoul observator:

Instagram măruță, pentru rating, a făcut tot ce a făcut.

Citeste stiri noi despre antonia si alex velea, cati copii are antonia, care este biografia ei. Antonia este in al noualea cer. Cei doi artiști nu au putut să se căsătorească deoarece antonia a reușit de abia anul trecut să divorțeze de fostul soț, vincenzo castellano, bărbatul cu care are o fetiţă superbă, în vârstă de 10 ani. Antonia a divorțat de vincenzo castellano anul trecut. Mai mult decat atat, el ii vede pe velea si antonia drept un model pozitiv si viseaza sa aiba o relatie pe viitor la fel ca a lor. Artistul a postat în urmă cu puțin timp o fotografie. Antonia, copiii și părinții artistului au fost infectați. Imediat ce a primit propunerea, antonia a si publicat imaginea cu bijuteria uriasa pe retelele de socializare. Alex velea si catalin maruta de cunosc de 15 ani, dar nu isi mai vorbesc sursa foto: Ești focul din inima mea! Artistul a făcut anunțul pe contul de instagram, unde a publicat și poza cu inelul pe degetul viitoarei sale soții, pentru că…. E fericire mare în familia antoniei și a lui alex velea. Alex velea și antonia sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară.

Iată detalii despre custodia copilului antoniei. Alex velea a fost cel care a spus lucrurilor pe nume. Unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz, cel format de antonia si alex velea, trece la un nou nivel. Alex velea si catalin maruta de cunosc de 15 ani, dar nu isi mai vorbesc sursa foto: După 8 ani petrecuți împreună, frumoasa cântăreață.

Cum au devenit iubiţi Antonia şi Alex Velea - Viaţa Liberă ...
Cum au devenit iubiţi Antonia şi Alex Velea - Viaţa Liberă ... from www.viata-libera.ro
Cei doi artiști nu au putut să se căsătorească deoarece antonia a reușit de abia anul trecut să divorțeze de fostul soț, vincenzo castellano, bărbatul cu care are o fetiţă superbă, în vârstă de 10 ani. Cei doi se iubesc nespus de mult de 8 ani, iar rodul dragostei lor sunt cei doi băieți, akim și dominic. Nu uita sa te abonezi la canalul hahaha production: La rândul său, artista a renunțat la căsnicia pe care o avea cu vincenzo castellano , chiar dacă aveau împreună o fiică. Vezi cele mai frumoase poze cu antonia si citeste interviuri exclusive cu cantareata. Artistul a postat în urmă cu puțin timp o fotografie. Alex velea a fost cel care a dat anunțul postând o fotografie cu antonia, vizibil emoționată, și inelul de logondă. În altă ordine de idei, alex velea nu îl iartă pe cătălin măruță pentru atacurile pe care a fost nevoit să le suporte atât el, cât și antonia, partenera de viață a cântărețului.

Cei doi se iubesc nespus de mult de 8 ani, iar rodul dragostei lor sunt cei doi băieți, akim și dominic.

Antonia și alex velea se cunosc și se iubesc de 9 ani de zile. Antonia este in al noualea cer. Alex velea cu antonia sunt exemplul meu de cuplu modern. Nu doar fanii și cei apropiați au fost surprinși, ci și antonia care nu se aștepta la asta, cel puțin nu în momentul acela. Frumusetea se duce, iar banii se cheltuiesc. Toata lumea il stie pe mario fresh, copilul adoptat de alex velea si antonia. Emoțiile au atins cote maxime, antonia a plâns, iar alex a postat pe instagram o poză în care aleasa inimii lui poartă inelul de logodnă. Am avut o formă ușoară. Antonia, copiii și părinții artistului au fost infectați. Artistul a făcut anunțul pe contul de instagram, unde a publicat și poza cu inelul pe degetul viitoarei sale soții, pentru că…. Mai mult decat atat, el ii vede pe velea si antonia drept un model pozitiv si viseaza sa aiba o relatie pe viitor la fel ca a lor. Cei doi artiști nu au putut să se căsătorească deoarece antonia a reușit de abia anul trecut să divorțeze de fostul soț, vincenzo castellano, bărbatul cu care are o fetiţă superbă, în vârstă de 10 ani. Antonia a divorțat de vincenzo castellano anul trecut.

Citeste stiri noi despre antonia si alex velea, cati copii are antonia, care este biografia ei. Antonia, copiii și părinții artistului au fost infectați. Cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Afla ce varsta are antonia, care este ultima melodie. Nu doar fanii și cei apropiați au fost surprinși, ci și antonia care nu se aștepta la asta, cel puțin nu în momentul acela.

PRO TV - A explodat bomba. Cum scriu tabloidele ca au fost ...
PRO TV - A explodat bomba. Cum scriu tabloidele ca au fost ... from assets.sport.ro
Artistul a făcut anunțul pe contul de instagram, unde a publicat și poza cu inelul pe degetul viitoarei sale soții, pentru că…. Emoțiile au atins cote maxime, antonia a plâns, iar alex a postat pe instagram o poză în care aleasa inimii lui poartă inelul de logodnă. Te iubesc până dincolo de moarte, a scris alex velea. Mai mult decat atat, el ii vede pe velea si antonia drept un model pozitiv si viseaza sa aiba o relatie pe viitor la fel ca a lor. Alex velea si catalin maruta de cunosc de 15 ani, dar nu isi mai vorbesc sursa foto: Iată detalii despre custodia copilului antoniei. Alex velea a fost cel care a spus lucrurilor pe nume. Alex velea a fost cel care a dat anunțul postând o fotografie cu antonia, vizibil emoționată, și inelul de logondă.

Unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz, cel format de antonia si alex velea, trece la un nou nivel.

Alex velea a fost cel care a spus lucrurilor pe nume. Antonia a zis da de aici și până la căsător In sfarsit a fost ceruta in casatorie de iubitul sau alex velea, cu care se iubeste de mai bine de 7 ani. Nu uita sa te abonezi la canalul hahaha production: În altă ordine de idei, alex velea nu îl iartă pe cătălin măruță pentru atacurile pe care a fost nevoit să le suporte atât el, cât și antonia, partenera de viață a cântărețului. Sper sa gasesc o fata pe masura cerintelor mele ca barbat: Artistul a făcut anunțul pe contul de instagram, unde a publicat și poza cu inelul pe degetul viitoarei sale soții, pentru că…. Și bineînțeles că răspunsul a fost „da!'. Te iubesc până dincolo de moarte, a scris alex velea. Cei doi se iubesc de foarte multă. Antonia și alex velea se cunosc și se iubesc de 9 ani de zile. Alex velea a fost cel care a dat anunțul postând o fotografie cu antonia, vizibil emoționată, și inelul de logondă. Antonia a divorțat de vincenzo castellano anul trecut.

Artistul a postat în urmă cu puțin timp o fotografie alex velea. Cei doi se iubesc de foarte multă.

0 Response to "Alex Velea Si Antonia - Antonia si Alex Velea se pot casatori, in sfarsit. Afla ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel